Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter mavi tik veya yeni adıyla Twitter Blue bu yazımızda sizlere mavi tik nasıl alınır ? hakkında bilgiler vereceğiz.Elon Musk Twitter’ı 2022’nin sonlarında almasıyla yeni twitter’ın bazı özelliklerini değiştirmek istemiştir.Bunların en çok konuşulanı tartışmasız Twitter mavi tik olmuştur.

Twitter Mavi Tik Nedir ?

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi tik ne anlama gelir ?, aktif olan bir twitter abonelik sistemidir.Twiter Blue almak için bazı uygunluklar gereklidir..

Twitter blue almak için hesabın en az 30 gün aktif olması gerekmektedir.

Twitter Blue Nasıl Alınır ?

Mavi tik işlemi oldukça kolaylaştıran Twitter Blue Aboneliği mobil uygulama üzerinden rahatlıkla alınabiliyor.Twitter mavi tik almak için ne kadar takipçimiz olması gerekiyor ? bu gibi soruların cevabı :

  1. Twitter uygulamasını açın veya twitter.com ‘a gidin.
  2. Profil mensünün yanındaki üç çizgiye dokunun.
  3. Mavi Twitter tik simgesine dokunun.
  4. Ay karşılığında abone ol butonuna tıklayın.
  5. Uygulama içi satın alma adımlarını izleyin.
  6. Twitter Blue abonesi oldunuz.

Twitter Blue Ne Kadar ?

Twitter Mavi Tik Nasıl Alınır ? mavi tik almak dışında tweetinizi düzenleme ve tweeti geri alma özelliği ilginizi çekti ve twitter blue aldınız.Peki Bu Twitter Blue fiyatı ne kadar ? Twitter Blue abonelik fiyatı başlangıç’ta $3 ‘dı sonrasında $5 dolara çıkartıldı ve mavi tik rozetinin gelmesiyle birlikte fiyat daha da yükseltildi.

Twitter Blue Ne Kadar ?

Twitter Blue Güncel özellikleri Nelerdir ?

  • NFT Profil Fotografı
  • Özel gezinme özelliği
  • Yer işaretleri klasörü
  • Tweet düzenlemek
  • Özel uygulama ifadeleri
  • Popüler makaleler
  • Tweeti geri al özelliği
  • Uzun video yükleme özelliği
  • Uzun tweet atma özelliği
  • Okuyucu
  • Spaces sekmesi
  • Temalar
  • Yarım reklamlar

NFT PROFİL FOTOGRAFI

Herhangi bir platformdan aldığınız veya kullandığınız NFT’leri kendi twitter profil resminize ekleyebileceğiniz bir özellik.

Özel Gezinme Özelliği

Mavi tik olmayan kullanıcı hesabında olmayan bu özellik ile gezinme çubuğunuzda neyi görebilir olacağını seçmenize yardımcı olan bir özelliktir.

Tweet Düzenlemek

Tweet düzenleme özelliği ile birlikte twitter’da gönderdiğiniz tweet’i 30 dakikada içinde 5 kez düzenleme hakkınız bulunmaktadır.Tweet düzenlemek istediğinizde tweetinizi silmenize gerek kalmayacak.

Uzun Video Yüklemek

Twitter’da daha önce’den uzun videolar yükleme şansınız yoktu.Video’yu yükleseniz bile düşük kaliteli videolara dönüşüyor ve kalitesi düşüyordu.Artık Twitter maiv tik ile yüksek çözünürlüklü videolar yükleyebileceksiniz.

Uzun Tweetler

İnfluncer veya haber paylaşan kullanıcılar veya kurumlar twitter’da uzun karakter tweet atılmaması hakkında söyleniyorlardı.Bunu çözmek amacı ile pek çok insan birden fazla tweet atmak zorunda kalıyordu.Bu olay hem karmaşa hemde kullanıcılar tarafından zor görünüyordu .2023 yılında yeni gelen özellik ile 280 karakterden daha fazla tweet atabiliyorsunuz.Mavi tik almak için başvuru yapan kullanıcılar 4.000 karakter ile sınırlı gönderi paylaşabilmekte. Hem kendi tweetinizi hemde alıntı tweetleri kullanarak anket hashtag gibi özellikleri kullanabilirsiniz.

Mavi Tik Kontrolü

Ödemeyi yaptıktan sonra hesabınızda mavi tik olup olmadığını kontrol etmek için :

Hesabınıza giriş yapın ve anasayfaya girin.

Daha sonra ‘Daha fazla’ kısmına girerek artık ‘Twitter Blue’ aktif olduğunu görmüş olacaksınız.

Ardından sırasıyla ‘Ayarlar ve gizlilik’ kısmından twitter mavi tik butonuna tıklayın.

Bu alanda ‘Aboneliği yönet’ butonuna basın.Onaylı ise etkin olarak görünecektir.

Twitter mavi tik almak isteyen kullanıcılar takipci.co her zaman 1 tuş uzağınızdadır.Twitter takipçisi ,twitter beğenisi gibi ihtiyaçlarınız için satın alma işleminizi yapmayı unutmayın.

You Might Also Like

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir